Nyhed

Går du til kiropraktor – ligesom knap 400.000 andre danskere?

Kiropraktikken har haft et rigtig godt år i 2021, fordi rekordmange har fået øjnene op for kiropraktisk behandling.

Rekordår

I 2021 gik rekordmange patienter ind af døren, næsten 400.000, hos kiropraktoren. Siden 2005 har antallet af patienter hos kiropraktorerne været stigende – med undtagelse af 2022, og her kan skylden nok skydes på corona. Det vidner om, at flere og flere har fået øjnene op på kiropraktisk behandling og dens gode effekt på smerter i muskler og led.

Går du ligesom knap 400.000 andre til kiropraktor? Kiropraktoren har 6 års uddannelse fra universitetet og er specialist i rygsygdomme og kan give dig kvalificerede råd og anvisninger samt behandling dér, hvor du har ondt. Både til dit barn, teenager og til dig. Lige meget om du en ung sjæl i en ældre krop eller omvendt.

 

Har du ondt?

Vil du vide mere om smerter og kiropraktisk behandling?

Skal du være med?

Kiropraktoren kan hjælpe, hvis dit barn har et fladt baghoved eller kolik. Kiropraktoren kan hjælpe, hvis dit barn eller teenager har smerter i benene eller hovedpine. Også hvis du selv har smerter i kroppen, kan din kiropraktor selvfølgelig hjælpe. Og i de tilfælde, hvor kiropraktoren bedømmer, at kiropraktisk behandling ikke er den rette måde at hjælpe dig på, sørger vedkommende for at sende dig godt og trygt videre.

Så hvis du ikke er med på kiropraktor-bølgen, så kom! Der skal nok være en plads på briksen til dig.