Viden

Vidste du, at du kan få op imod 60 % i tilskud til kiropraktisk behandling?

I disse tider med inflation, er det blevet dyrere at være dansker, men heldigvis giver det offentlige tilskud til kiropraktisk behandling. Så har du ondt, er der flere gode argumenter for, at få din kiropraktor til at undersøge dine smerter.

Du behøver ikke tømme pengepungen for at få kiropraktisk behandling

Pengepungen er måske ikke så tung, som den plejer at være i disse tider med inflation, stigende elpriser og julegave-shopping. Når pengene bliver færre, er det naturligt at ens prioriteter ændrer sig.  For nogle, betyder det måske at tilsidesætte det fysiske helbred. Lige meget om det er småskavanker, eller at man faktisk går og har rigtig ondt, så kan det være svært at få sig selv til at punge ud hos en specialist, når pengene er få, og længe kan man gå og håbe på, at smerterne forsvinder af sig selv. 

Det er der jo heldigvis nogle, der gør. Men de smerter, der ikke forsvinder, er et tegn på, at kroppen ikke fungerer helt optimalt og har brug for hjælp. Din kiropraktor vil altid stå til rådighed med at hjælpe, og vidste du, at det offentlige faktisk giver tilskud, når du besøger din kiropraktor? 

Få op til 60% i tilskud til behandling

Det offentlige giver i gennemsnit et tilskud til kiropraktik på 18-20% af det, behandlingen koster. Og bliver du tilbudt et pakkeforløb, er der et tilskud på hele 60% af pakkeforløbets pris.

Og som en sidste gode, så behøver du ikke henvisning, for at kunne få tilskuddet.

Derudover er der heller ingen venteliste hos kiropraktorerne, så du hurtigt kan blive undersøgt, hvis du har ondt. Selv hvis din kiropraktor ikke er den rette behandler, kan vedkommende hjælpe dig med at gå det rigtige sted hen.  

Vil du vide mere om pakkeforløb? 

Du kan få tilskud til pakkeforløb om diskusprolaps i lænden, diskusprolaps i nakken og lumbal spinalstenose (rygmarvsforsnævring). Tryk på ordene, får at få mere viden om tilstandene, tilgængelige pakkeforløb og hvordan din kiropraktor kan hjælpe dig.